Go for gold - verdens dyreste lakris
3500kr
Håndlaget melkesjokoladetrøffel fylt med størkaviar og lakriskaramell smaksatt med 100 år gammel balsamicoeddik, gianduja på piemontesisk hasselnøtt smaksatt med hvit Alba-trøffel, svart Perigord-trøffel og japansk snøsalt og 24 karat bladgull.
Vi produserer kun på bestilling, med en leveringstid på rundt 3 uker.
LAKRIS FRA CALABRIA. Anses for å være verdens fineste med en smaksprofil som skiller seg betydelig fra annen lakris.
TØRKET STØRKAVIAR. Et helt unikt og eksklusivt produkt som gjennomgår en spesiell tørketeknikk og består av 100 % ren kaviar. For å trekke ut 1 kg tørket kaviar kreves det 5 kg fersk kaviar.
100 ÅR GAMMEL BALSAMICOEDIKK. Fra Giuseppe Giusti i Modena, Italia hvor balsamicoeddik har blitt produsert siden 1700-tallet. Bare 50 flasker slippes i året.
HASSELNØTTER FRA PIEMONTE. Verdenskjent for sin høye kvalitet og nøye stekt i lang tid for å få frem maksimal smak.
HVIT ALBA TRØFFEL. En av verdens dyreste og mest eksklusive ingredienser fra Alba i Piemonte i Italia. I dette tilfellet er den frysetørket, noe som gjør den om mulig enda mer intens på smak. Inneholder steroidet 5-alpha-androst-16-cn-3-alpha-olo; et steroid som ligner veldig på menneskelige kjønnshormoner.
SVART PERIGORD TRØFFEL. «The Underground Empress». Prøven vi har brukt ble høstet i begynnelsen av desember i den franske Périgord og har siden blitt frysetørket i en liten fabrikk i Alba.
JAPANSK SNØSALT. fra korallrevene rundt øya Miyakojima i Okinawa Prefecture. Verdens mest mineralrike og smakfulle salt.
Vi produserer kun på bestilling, med en leveringstid på rundt 3 uker.
All profitt fra salgene går til veldedighet.
LAKRIS FRA CALABRIA. Anses for å være verdens fineste med en smaksprofil som skiller seg betydelig fra annen lakris.
TØRKET STØRKAVIAR. Et helt unikt og eksklusivt produkt som gjennomgår en spesiell tørketeknikk og består av 100 % ren kaviar. For å trekke ut 1 kg tørket kaviar kreves det 5 kg fersk kaviar.
100 ÅR GAMMEL BALSAMICOEDIKK. Fra Giuseppe Giusti i Modena, Italia hvor balsamicoeddik har blitt produsert siden 1700-tallet. Bare 50 flasker slippes i året.
HASSELNØTTER FRA PIEMONTE. Verdenskjent for sin høye kvalitet og nøye stekt i lang tid for å få frem maksimal smak.
HVIT ALBA TRØFFEL. En av verdens dyreste og mest eksklusive ingredienser fra Alba i Piemonte i Italia. I dette tilfellet er den frysetørket, noe som gjør den om mulig enda mer intens på smak. Inneholder steroidet 5-alpha-androst-16-cn-3-alpha-olo; et steroid som ligner veldig på menneskelige kjønnshormoner.
SVART PERIGORD TRØFFEL. «The Underground Empress». Prøven vi har brukt ble høstet i begynnelsen av desember i den franske Périgord og har siden blitt frysetørket i en liten fabrikk i Alba.
JAPANSK SNØSALT. fra korallrevene rundt øya Miyakojima i Okinawa Prefecture. Verdens mest mineralrike og smakfulle salt.
-
- GRATIS FRAKT OVER 300 NOK
- VISA, MASTERCARD
Alternativ
GO FOR GOLDverdens dyreste lakris |
Produktfakta
Information
VEKT
10g
INGREDIENSER
39 % melkesjokolade (sukker, kakaosmør, melkepulver, kakaomasse, emulgator: soyalecitin, naturlig vanilje), fløte, melk, sirup, sukker, glukose, 3 % rå lakris fra Calabria, frysetørket trøffel (Alba & Perigord), hasselnøtt (Piemonte), tørket størkaviar, japansk snøsalt, balsamicoeddik (100 år gammel), bladgull, ammoniumklorid (salmiak)
VEGANSK
Nej
NÆRINGSINNHOLD
Energi | 1935 kJ/450kcal |
Fett | 27.5 g |
- heraf mettet fett | 17.1 g |
Karbohydrater | 46.3 g |
- heraf sukkerarter | 48.2 g |
Fiber | 0.3 g |
Protein | 3.2 g |
Salt | 1.2 g |
Levering og frakt
Artikkelnr: | 100170090 |
Tilgjengelighet: | 7-10 arbeidsdager |
Lagersaldo: | 994 |
Shipping: | Klasse 1 |
Anmeldelser
0
Anmeldelser
To leave a review, you should have previously purchased this product and log in to your customer profile.