VILKÅR OG BETINGELSER

PRISER OG BETALINGER

Alle produkter vises med priser inkludert mva. Ved utsjekk inkluderer totalprisen alle gebyrer, mva og frakt vises.
Betalingsvilkår vises for hvert betalingsalternativ.
Fraktvilkår vises ved utsjekk for hvert fraktalternativ.

RETT TIL RETUR

Din rett til å returnere varer er gyldig i 14 dager. I din melding til oss må du oppgi konkret hvorfor du returnerer varen. Perioden for returrett starter den dagen du mottar varen. Dersom kjøpet inkluderer en spesiallaget vare, eller dersom varen har en klar personlig tilpasning, starter returretten den dagen vi mottar bestillingen din.

Retten til å returnere opphører dersom:

Produktforseglingen har blitt brutt.

Dersom du velger å benytte deg av returretten din:

Det kreves at du returnerer varen i samme tilstand som den var da du mottok den. Du kan ikke bruke den, men du kan selvsagt inspisere den nøye. Dersom varen er ødelagt eller mangelfull på grunn av uforsiktighet, opphører returretten.

RETNINGSLINJER FOR PERSONVERN

Når du legger inn en bestilling hos oss oppgir du dine personopplysninger. Ved å registrere deg og bestille godkjenner du at vi lagrer og bruker informasjonen din i virksomheten vår til å utføre våre forretningsforpliktelser til deg. Du har rett til innsyn i informasjonen vi lagrer om deg når som helst. Dersom informasjonen er feil, ufullstendig eller irrelevant kan du be om at informasjonen rettes eller fjernes. Vennligst kontakt oss på e-post for å korrigere informasjonen.

LEVERANSER

Den forventede leveringstiden oppgis ved utsjekk for hvert fraktalternativ. Dersom en vare har en annen leveringstid vil det oppgis individuelt for den varen.

IKKE MOTTATT PAKKER

Uavhentede varer returneres til oss. For alle pakker som ikke løses inn forbeholder vi oss retten til å belaste deg for kostnader for returfrakt, fraktgebyr og ekspedisjonsgebyr, for tiden kr 399,- for pakker i Norge.

RETURER

Returer betales av deg med mindre varen er defekt eller vi har sendt feil vare. Returer blir sendt som brev eller pakker. I tilfeller der varen byttes ut, betaler vi for den nye frakten.

Dersom du benyttet deg av returretten din vil du:
- når det gjelder en vare: send eller returner den til oss
- når det gjelder en tjeneste: gi oss materiellet

TILBAKEBETALINGER

Vi vil dersom du benyttet deg av returretten din, tilbakebetale varen øyeblikkelig eller innen 30 dager etter å ha mottatt varen.
Logg inn