LAKRISKARAMALISERER

En klassisk kake som raskt kan kastes sammen (ca. 20 stk.)



ASTRID CLARÉN

Astrid Clarén studerer og jobber ekstra ved Haupt Lakrits. Astrid liker å bake og lage oppskrifter – gjerne med lakris.



INGREDIENSER

150 g smør
1 1/2 dl perlesukker
3 ts lakrispulver fra Asia
1 ss vaniljesukker
3 ss sirup
2 ts bakepulver 3 1/2 dl hvetemel

FORBEREDELSER

1. Sett smøret ut slik at det rekker å bli mykt
2. Bland smør, sukker, lakrispulver, sirup, vaniljesukker i en bolle
3. Bland bakepulveret og melet godt sammen og tilsett det deretter i smørblandingen
4. Kjevle ut deigen i 3-4 lengder og flat dem på en bakepapirkledd bakepapirslate.
5. Stek midt i ovnen ved 175° i 10-12 minutter
6. Skjær kakene diagonalt rett etter at de har kommet ut av ovnen. La de avkjøles


LAKRISCARAMALIZERS

En klassisk kake som raskt kan kastes sammen

Populärt

Svenskjävlar!
1-3 arbeidsdager
Legg i handlekurven
Salmiakpulver
1-3 arbeidsdager
Legg i handlekurven
Banana Nostalgia
3-6 arbeidsdager
Legg i handlekurven
Smålänningar!
3-6 arbeidsdager
Legg i handlekurven
Logg inn