LAKRISKARAMALISERER

En klassisk kake som raskt kan kastes sammen (ca. 20 stk.)



ASTRID CLARÉN

Astrid Clarén studerer og jobber ekstra ved Haupt Lakrits. Astrid liker å bake og lage oppskrifter – gjerne med lakris.



INGREDIENSER

150 g smør
1 1/2 dl perlesukker
3 ts lakrispulver fra Asia
1 ss vaniljesukker
3 ss sirup
2 ts bakepulver 3 1/2 dl hvetemel

FORBEREDELSER

1. Sett smøret ut slik at det rekker å bli mykt
2. Bland smør, sukker, lakrispulver, sirup, vaniljesukker i en bolle
3. Bland bakepulveret og melet godt sammen og tilsett det deretter i smørblandingen
4. Kjevle ut deigen i 3-4 lengder og flat dem på en bakepapirkledd bakepapirslate.
5. Stek midt i ovnen ved 175° i 10-12 minutter
6. Skjær kakene diagonalt rett etter at de har kommet ut av ovnen. La de avkjøles


LAKRISCARAMALIZERS

En klassisk kake som raskt kan kastes sammen

Populärt

Adventskalender 2025
ord. pris 499 kr
3-6 arbeidsdager
Legg i handlekurven
Svenskjävlar!
1-3 arbeidsdager
Legg i handlekurven
Lakritsbåt 'Hommage' Tore Wretman
1-3 arbeidsdager
Legg i handlekurven
Logg inn