PAVLOVA MED BRINGEBÆR OG SALT LAKRIS

Klassisk marengs med svensk lakrissnop Svenskjävlar!



EMMA BRINK RASK

I bloggen sin skriver [[[Brinken Bakar, Emma Brink Rask]]] om kaker og desserter som ofte er inspirert av de proffe, men med instruksjoner og tips som gjør at alle kan bake dem hjemme på kjøkkenet.

Den første bakeboken hennes, [[[Baka & Spritsa]]], er ute nå.





INGREDIENSER

MARENGS
100 g eggehvite (ca. 3 stk)
220 g melis (3,5 dl)
1 ts presset sitron

BRINGEBÆRSAUS
125 g bringebær
20 g melis (2 ts)

TOPPING
2 dl kremfløte 

Haupt Lakrits Svenskjävlar

TILBEREDNING

1. Still inn ovnen på 130 grader varmluft (150 grader normal).
2. Hell alle marengsingrediensene oppi en metallbolle og varm opp over et vannbad.
3. Rør kontinuerlig, og når den når 50–60 grader, ta marengsen bort fra varmen og pisk på medium hastighet inntil den har kjølt seg ned.
4. Sprøyt eller klikk ut 6–8 marengsreir på et stykke bakepapir på et bakebrett. Lag et hull i dem med en skje.
5. Sett dem i ovnen og bak i 5 minutter. Reduser deretter temperaturen til 80 grader varmluft (100 grader konvensjonell ovn) og bak i ytterligere 45 minutter.
6. Ta deretter ut brettet og la marengsen bli helt avkjølt. Dette kan du gjøre noen dager før servering.
7. Bland og sil av bringebærene og bland dem med melisen.
8. Pisk kremen lett, fyll den i marengsene og hell bringebærsaus over.
9. Kutt lakrisen opp i biter og strø over hver kake.


PAVLOVA MED BRINGEBÆR OG SALT LAKRIS

Klassisk marengs med svensk lakrissnop Svenskjävlar!

Svenskjävlar!
1-3 arbeidsdager
Legg i handlekurven

Populärt

Salmiakpulver
1-3 arbeidsdager
Legg i handlekurven
Svenskjävlar!
1-3 arbeidsdager
Legg i handlekurven
Svenskjävlar! xxl
SALG
1-3 arbeidsdager
200kr 400kr
Legg i handlekurven
Banana Nostalgia
3-6 arbeidsdager
Legg i handlekurven
Logg inn