SJOKOLADEBROWNIES MED SALT LAKRIS-FLUFF

Fluffy Svenskjävlar! (9 stykker)


 

MARIA CULHA

Maria Culha driver bakebloggen CakeByMary, og her byr hun på alt fra klassiske bakverk, gjerne med en liten vri, til det siste innen baking. Med sine enkle og spennende oppskrifter, samt inspirerende bilder, ønsker hun å tiltrekke flere til den fantastiske bakeverdenen.

Blogg  CakeByMary.SE  cakebymary


INGREDIENSER

SALT LAKRIS-FLUFF
80 g Svenskjävlar! fra Haupt Lakrits
3 dl kremfløte

SJOKOLADEBROWNIE
125 g smør
125 g melkesjokolade
3 egg
3 1/2 dl melis
2 dl hvetemel
3 1/2 ss kakao
1 ss vaniljesukker
1 ts salt

GARNITYR
friske bringebær, alt. frysetørkede bringebær

FORBEREDELSER

FORBEREDELSER
1. Hakk lakrisen i små biter. Varm opp fløten uten å la den koke.
2. Hell i godteriet og rør til alt har smeltet.
3. La blandingen avkjøles helt i kjøleskapet, minst 6 timer, men gjerne over natten.
4. Sett ovnen på 175 grader.
5. Smelt sjokoladen i en panne.
6. Hakk sjokoladen.
7. Ta kjelen av platen og rør inn den hakkede sjokoladen.
8. Rør til sjokoladen er helt smeltet, og rør deretter inn de andre ingrediensene.
9. Hell røren i en smurt eller bakepapirkledd form, ca. 21x21 cm.
10. Stek midt i ovnen i ca 30 min.
11. La kaken avkjøles helt, gjerne i kjøleskapet.
12. Ta fluff-blandingen ut av kjøleskapet og pisk den til den er tykk og kremet.
13. Dryss eller fordel lakris-fluff over brownien.
14. Pynt med bringebær.



SJOKOLADEBROWNIES MED SALT LAKRIS-FLUFF

Fluffy Svenskjävlar!

Produkter i receptet

Svenskjävlar!
1-3 arbeidsdager
Legg i handlekurven

Populärt

Svenskjävlar!
1-3 arbeidsdager
Legg i handlekurven
Haupt X Jägermeister
COLLAB
3-6 arbeidsdager
Legg i handlekurven
Lakritsbåt 'Hommage' Tore Wretman
1-3 arbeidsdager
Legg i handlekurven
Pastille Calabria
1-3 arbeidsdager
Legg i handlekurven
Logg inn