SALT LAKRISIS

Oppskrift på hjemmelaget lakrisis med verdens salteste lakris (4 porsjoner)


YVONNE LANDIN

Yvonne driver bloggen Baka lite og lager oppskrifter med utgangspunktet «enkelt og godt» hvor tanken er å inspirere til mer hjemmebakst og flere koselige stunder sammen. Håper du får lyst til å bake litt!

Blogg   bakalite.se    bakalite.se  



INGREDIENSER

2½ dl kremfløte
1 dl søtet kondensert melk

4-5 stk Svenskjävlar!
Valgfri topping:
2 stk Svenskjävlar!

FORBEREDELSER

1. Pisk fløten luftig.
2. Tilsett melken og visp jevn.
3. Grovhakk lakrisen og skru ned. Rør godt slik at salmiakken gir smak til all isen.
4. Fordel isen i fire porsjonsglass, glass eller lignende og sett i fryseren i minst 1 time.
5. Ta ut noen minutter før servering og strø eventuelt litt ekstra lakris over.



Salt lakritsglass med svenskjävlar!

SALT LAKRISIS

Oppskrift på hjemmelaget lakrisis med verdens salteste lakris

PRODUKTER I RECEPTET

Svenskjävlar!
1-3 arbeidsdager
Legg i handlekurven

Populärt

Svenskjävlar!
1-3 arbeidsdager
Legg i handlekurven
Haupt X Jägermeister
COLLAB
3-6 arbeidsdager
Legg i handlekurven
Lakritsbåt 'Hommage' Tore Wretman
1-3 arbeidsdager
Legg i handlekurven
Pastille Calabria
1-3 arbeidsdager
Legg i handlekurven
Logg inn