SAFFRAN PANNA COTTA TOPPET MED SALTLAKK

Klassisk dessert (fire porsjoner)



SOFIA SELIMI

Sofia driver bloggen Zofias Kök med oppskrifter med egne tolkninger og inspirasjon fra alle verdenshjørner.




INGREDIENSER

PANNACOTTA

4 dl kremfløte
1 dl naturell yoghurt
3 gelatinblader
1/2 pakke safran (0,5 g)
2 ss melis
1 ts vaniljesukker

GARNITYR
Friske bringebær

Chokade Svenskjävlar!

TILBEREDNING

1. Legg gelatinbladene i kaldt vann i ca. fem minutter.
2. Kok opp fløte, safran og sukker i en kjele.
3. Løft opp gelatinen og rør den inn i fløteblandingen slik at den smelter. Tilsett vaniljesukker og la stå en stund.
4. Bland inn yoghurt.
5. Hell over i et glass. Plasser glasset i kjøleskapet i minst to til tre timer. Pynt med lakris og friske bringebær og nyt.


Saffran panna cotta toppet med saltlakk

Klassisk dessert

PRODUKTER I RECEPTET

Chokade Svenskjävlar!
SALG
7-10 arbeidsdager
Legg i handlekurven

Populärt

Svenskjävlar!
SALG
1-3 arbeidsdager
80kr 100kr
Legg i handlekurven
Salmiakpulver
Midlertidig tomt
Banana Nostalgia
SALG
3-6 arbeidsdager
80kr 100kr
Legg i handlekurven
Smålänningar!
SALG
3-6 arbeidsdager
80kr 100kr
Legg i handlekurven
Logg inn