SAFFRAN PANNA COTTA TOPPET MED SALTLAKK
Klassisk dessert (fire porsjoner)![](https://www.lakrits.se/dokument/bibliotek/Image/Recept/Recept-profiler/sofia-selimi.jpg)
SOFIA SELIMI
INGREDIENSER
PANNACOTTA4 dl kremfløte
1 dl naturell yoghurt
3 gelatinblader
1/2 pakke safran (0,5 g)
2 ss melis
1 ts vaniljesukker
GARNITYR
Friske bringebær
Chokade Svenskjävlar!
TILBEREDNING
1. Legg gelatinbladene i kaldt vann i ca. fem minutter.2. Kok opp fløte, safran og sukker i en kjele.
3. Løft opp gelatinen og rør den inn i fløteblandingen slik at den smelter. Tilsett vaniljesukker og la stå en stund.
4. Bland inn yoghurt.
5. Hell over i et glass. Plasser glasset i kjøleskapet i minst to til tre timer. Pynt med lakris og friske bringebær og nyt.
![](/dokument/bibliotek/Image/Recept/Recept_8x5/2020-11-Saffranspannacotta-toppad-med-salt-lakrits---Sofia-Selimi_8C9C934A-1EE8-4B68-9065-47FDB1970F8F.jpg)