GRANOLA MED LAKRIS OG INGEFÆR

Selvfølgelig kan du krydre frokosten din med lakris!



ANNELI ANDERSSON

Annelie Andersson driver bloggen Blomster & Bakverk som er en herlig kombinasjon av baking, vegetaroppskrifter og hagetips – alt sammen illustrert med vakre bilder.

Blomster & Bakverk  blomsterochbakverk  anneliesblomsterochbakverk


INGREDIENSER

250 g (6 dl) havregryn (eller bokhveteflak)
150 g (2,5 dl) grovhakkede mandler (eller cashewnøtter)
45 g (1,5 dl) kokosflak
2 ss svarte loppefrø lakrisgranulat fra Calabria eller lakrispulver fra Calabria
2 ts malt ingefær
160 g (1,75 dl) vann
4 ss rapsolje
2 ss flytende honning
75 g (1,5 dl) tørkede tranebær
55 g (1 dl) gresskarfrø

TILBEREDNING

1. Skru stekeovnen på 175 grader.
2. Bland havregryn, mandler, kokos, loppefrø, lakris og ingefær i en bolle.
3. Rør sammen vann, olje og honning og hell det i en tynn stråle over den tørre blandingen. Vend væsken godt inn så alt blandes sammen.
4. Hell over på et bakebrett med bakepapir og stek midt i ovnen i omtrent 20-30 minutter. Rør om et par ganger underveis så det stekes jevnt.
5. Avkjøl granolaen på brettet og tilsett så tranebær og gresskarfrø.
6. Rør og hell over i et glass med lufttett lokk.


GRANOLA MED LAKRITS OCH INGEFÄRA

Selvfølgelig kan du krydre frokosten din med lakris!

Populärt

Svenskjävlar!
SALG
1-3 arbeidsdager
80kr 100kr
Legg i handlekurven
Salmiakpulver
Midlertidig tomt
Banana Nostalgia
SALG
3-6 arbeidsdager
80kr 100kr
Legg i handlekurven
Smålänningar!
SALG
3-6 arbeidsdager
80kr 100kr
Legg i handlekurven
Logg inn